| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
BH-26-MMD instructor

Data inscrierii: 30/Ian/2009 Mesaje: 42 Localitate: oradea
|
Trimis: 31/01/2009 14:38 Titlul subiectului: AUTODORINA... |
|
|
| MDA...probabil scoala cu cei mai multi instructori....am o parere bunicica despre scoala in general....zvonuri mai apar dar e ok...si d-na dorina cred ca e o profesionista in meseria aceasta si are numeroase relatii in randul examinatorilor...pe vremuri am primit o oferta de la dorina dar.....am ajuns la finu-sau (Huciu)..unde nu am stat prea mult timp..poate era mai bine la dorina??? |
|
| Sus |
|
 |
b66fih instructor

Data inscrierii: 27/Ian/2009 Mesaje: 41 Localitate: oradea
|
Trimis: 10/02/2009 19:59 Titlul subiectului: |
|
|
eu sincer nu o cunosc personal dar am auzit numai de bine.....sper sa bem o cafea intr-o zi sa ne cunoastem mai bine _________________ ------------------------------------------------------
www.scoalaautooradea.go.ro |
|
| Sus |
|
 |
orzanicoleta
Data inscrierii: 06/Noi/2009 Mesaje: 4
|
Trimis: 06/11/2009 20:34 Titlul subiectului: |
|
|
Draga AutoDorina,
In primul rand as dori sa imi prezint nemultumirile fata de aceasta "scoala" pe care nu o pot numi asa din urmatoarele considerente:
-nu ma asteptam ca patroana acestei scoli numita 'doamna' Dorina sa vorbeasca atat de urat si cuvinte tare jignitoare atat la adresa mea cat si a unor alte persoane inscrise la dansa!
-parerea mea si a multora privind scoala e dezastroasa,instructori 'cu carul' dar fff multi fara experienta,iau banii pt combustibil si in loc de 30 de ore faceam doar 20 restul mergand pe asteptari prin parcari dupa copii dupa neveste,neamuri etc.....
-instructorii vorbesc foarte porcos,de numeroase ori extrem de nervosi in momentul orelor si chiar afemeiati
- lucrurile decurg cumplit de modest dai 50de lei si ai luat iesirea din scoala!
ACEASTA ESTE SCOALA AUTODORINA!!! halal scoala!
Semnat...una dintre eleve! [/code] |
|
| Sus |
|
 |
|