Pagina de start a forumului scoala-auto.MyForum.ro scoala-auto.MyForum.ro

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

AUTODORINA...

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului scoala-auto.MyForum.ro -> Scoli auto Oradea
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
BH-26-MMD
instructor
instructor

Data inscrierii: 30/Ian/2009

MesajTrimis: 31/01/2009 14:38    Titlul subiectului: AUTODORINA... Raspunde cu citat (quote)

MDA...probabil scoala cu cei mai multi instructori....am o parere bunicica despre scoala in general....zvonuri mai apar dar e ok...si d-na dorina cred ca e o profesionista in meseria aceasta si are numeroase relatii in randul examinatorilor...pe vremuri am primit o oferta de la dorina dar.....am ajuns la finu-sau (Huciu)..unde nu am stat prea mult timp..poate era mai bine la dorina???
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
b66fih
instructor
instructor

Data inscrierii: 27/Ian/2009

MesajTrimis: 10/02/2009 19:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu sincer nu o cunosc personal dar am auzit numai de bine.....sper sa bem o cafea intr-o zi sa ne cunoastem mai bine
orzanicoleta

Data inscrierii: 06/Noi/2009

MesajTrimis: 06/11/2009 20:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Draga AutoDorina,

In primul rand as dori sa imi prezint nemultumirile fata de aceasta "scoala" pe care nu o pot numi asa din urmatoarele considerente:
-nu ma asteptam ca patroana acestei scoli numita 'doamna' Dorina sa vorbeasca atat de urat si cuvinte tare jignitoare atat la adresa mea cat si a unor alte persoane inscrise la dansa!
-parerea mea si a multora privind scoala e dezastroasa,instructori 'cu carul' dar fff multi fara experienta,iau banii pt combustibil si in loc de 30 de ore faceam doar 20 restul mergand pe asteptari prin parcari dupa copii dupa neveste,neamuri etc.....
-instructorii vorbesc foarte porcos,de numeroase ori extrem de nervosi in momentul orelor si chiar afemeiati
- lucrurile decurg cumplit de modest dai 50de lei si ai luat iesirea din scoala!
ACEASTA ESTE SCOALA AUTODORINA!!! halal scoala!
Semnat...una dintre eleve! :whistle: [/code]
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului scoala-auto.MyForum.ro -> Scoli auto Oradea Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum